...........................

Din drottning är Tyska, dina bokstäver är Latinska och dina siffror Arabiska! Din demokrati är Grekisk, din pizza Italiensk och din kebab är Turkisk! Din alkohol uppfanns av en Iranier, du älskar att åka till Thailand och din favoritrappare har sitt ursprung från Afrika. Han den där roliga på TV är Kurd, din landslagskapten heter Zlatan! Vad vore Sverige utan "INVANDRARE"?
Valdagen..... rooompaaah

Val. Jag har faktiskt bestämt mig... Den dagen jag slutar gå på bidrag och börjar tjäna ihop pengar till första miljonen ska jag rösta ner skatterna. Det är först då det kan vara värt att betala mindre i skatt... ELLER? Jag vägrar rösta på vänsterpartiet endast p.g.a. jag stör mig så otroligt mycket på Lars Ohly............... GAAAH VILKEN MÄNNISKA!!! NEJ TACK. Kan han göra någonting annat än att vara tänd på Mona Sahlin? Och socialdemokraternas radioreklam var ju så brutalt hemsk att de skrämde iväg mig. 

Aja. Nu har jag väl som svensk sagt på tok för mycket, igen.Tog visst bild på ens rooompaaah inne på E-house. inte ok. förlåt.


Äntligen händer det något!


Visst är det underligt? En vän från gymnasietiden ringde nyss och skulle meddela info angående om ett möte nästa vecka. Samtalet rann iväg och helt plötsligt var klockan 22. Underligt. Idag har jag fått praktikplats på en tidning i Göteborg. Känns riktigt gött om jag får säga det själv. Äntligen är det dags att visa vad man går för. Äntligen är det dags att göra saker som betyder.

från det ena till det tredje..... en nära granne är bättre än en fjärran bror. Inte för att jag har en bror men ah.

En levande hund är bättre än ett dött lejon.

Väg dina ord på en guldvåg.


Under en tid har jag varit på Island. Vilket fantastiskt land! Ni borde åka dit om ni får chansen. Landskapet är obetalbart och de har nog världens fräschaste luft. Det kändes skonsamt att andas på Island. Aja. Det jag ville säga idag är att en levande hund är bättre än ett dött lejon.arbetslös. praktik någon?

Jag kan nästan se den dröm jag drömmer, men det finns en röst i mitt huvud som säger
"Du kommer aldrig att nå dit". Varje steg jag tar och varje beslut jag tar känns förlorad. Men jag måste försöka. Ja, jag håller mitt huvudet högt.

Kampen jag ställs inför och chanserna jag tar slår ibland ner mig, men inte bryter jag inte ihop för det.
Jag kanske inte vet det, men det är dessa stunder som jag kommer minnas tydligast av alla.
Jag måste fortsätta kämpa. Jag måste vara stark. Jag bara fortsätter att trycka på!

-Arbetslös i Stenungsund.


Vi firar bara lite.

Jag känner att jag har blivit mognare. Jag har mognat i sommar. Förstår ni hur längesen det var jag var ute sist? Om man räknar bort fredag och lördag förra veckan så var det ett bra tag sen. Men i helgen så gjorde jag ett undantag. Björn flyttade till USA i måndags så vi "firade" ut honom och så "firade" vi min födelsedag. Att fira är ju underbart. Mycket roligare än att festa. 


Björn och Charlie på kontoret


jaaag får pa pa papa pa pa ani i i i i ikkkkkkkkkkkkkkkk


Charlie!!!A***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna gjorde en kullerbytta ned för backen. En stor eloge!


Lyckad utgång... eller? jo. Nu ska vi mogna lite till och snart är jag mogen helt och hållet. fint.

För övrigt. När jag var på dansgolvet (tog inte med mig kameran dit) kom det fram en tjej och mumlade något. Jag hörde inte vad hon sa så jag frågade VAD SA DU? Jag fick inget svar. Istället slickade hon mig i ansiktet och stack. Jag blev blöt.

Galningen! <3

Var nere i stan och träffade stans galnasta människa... som jag skrev tidigare. Har inte uppdaterat på länge, pga skäl så att säga. (Jag har varit på begravning i Uppsala).


Avlider. Snacka om gott?!?!?!?!
Nå. Mötet med galningen var super, vad annars? Haha. Det blev en kopp kafe i vasa och en promenad genom Haga. Fint. jaja.

VILKEN MÄNNISKA VILL HA MOROT PÅ SIN MOROTSKAKA? SERIÖÖÖST. HAHAH. USCH.

RSS 2.0