Jag hatar lattemammorna

Jag avskyr lattemammorna, fikapapporna och alla andra småbarnsföräldrar med dålig självkänsla. Skjut mig!

 Idag när jag åkte spårvagn så satt det en pappa och lekte lite med sin dotter framför mig. Helt okej, dottern skrattade och det kändes naturligt. Sedan kliver en blond lattemamma på och hamnar ganska nära pappan. Självklart ville lattemamman inte verka vara en tråkig/dålig/usel mamma så hon börjar också försöka få sin dotter i barnvagnen att skratta. Okej. Nu har jag två barn som skrattar brevid mig. Kul. Sen kliver ytterligare en lattemamma på spårvagnen med sitt barn. Hon börjar nu försöka att få sin dotter att skratta högre, och de andra föräldrarna gjorde allt för att hon inte skulle lyckas.

Det blev uppenbart att dessa tre föräldrar tävlade om vems barn som hade roligast och skrattade mest. Så himla patetiskt att behöva hävda sig på spårvagnen genom sitt barn. Jag blev förtvivlad. Det kändes inte naturligt att de skulle hålla på som de gjorde. Usch. Nej, ni föräldrar som har så dålig självkänsla borde söka hjälp.


Tillslut hade jag tre ungar bredvid mig och verkligen skrek. Jag klev av och min irritationen över dessa föräldrar blev bara värre. Tänk om det hade varit på E-house. Jag hade så dött.


Kommentarer
Postat av: Anonym

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH fyfan vad rolig du är!

2010-11-11 @ 23:08:12
URL: http://fashionologiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0