BAJS-sms från centralstationen.

Alltså jag måste vara världens roligaste människa..... om man har tur att få sms av mig som jag skickar av misstag till felmottagare.

Runt halv tre idag kände jag att tarmarna i magen började att jobba snabbare och snabbare. Jag blev bajsnödig. Kände för att dela med mig av min känsla och skickade följande sms till två kompisar "ÄR SÅ HIMLA BAJSNÖDIG, TROR JAG GÅR SÖNDER". Riktigt roligt, jag skrattade själv haha. Det var ju enna akut.

Väl inne på toa grabbade jag tag i telefonen och skrev ett nytt sms. "Asså är och skiter på  centralen. Men det är en tjej och städar utanför. Vågar inte trycka på." Tanken var att jag skulle skicka smset till en mycket nära vän men istället råkade jag trycka iväg smset till Maya, en annan kompis som brukar klippa mitt hår. Till svar fick jag ett skratt långt som 2 sms, snacka om asgarv. Jag kände att detta var så fruktansvärt pinsamt men jag kunde inte låta bli att skratta själv åt mitt misstag. Jag skratta nästan högt där inne på toaletten på centralstationen när jag förstod att Maya verkligen läst smset.

10 minuter senare skulle jag träffa Maya varpå hon hade en kompis med sig. Och efter en stund sa han: VA? Är du han från Centralstationen??
"SHIT, fel mottagare!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0