Kryckan talar ut.

Nu har jag väldigt många bollar i luften. Jag måste prioritera. Jag hinner inte med att uppdatera bloggen längre, även om ett inlägg bara tar typ 10 minuter. Förstår ni vad jag har att göra liksom?

Jag har två jobb som jag sköter. Jag jobbar på en facktidning i Göteborg samtidigt som jag städar kontor 1/veckan. Fas ändå så har jag bara en månadslön på typ 2000 kr. därför söker jag aktivt jobb också, vilket tar en hilma tid. Dessutom håller jag på att plugga en massa körkortsteori samtidigt som jag övar upp min bilkörning ute på vägarna. Jag kommer att dra igång två nya projekt med en gammal barndomsvän som jag har fått upp kontakten med efter typ 6 år, första mötet ikväll… ja som ni förstår. Varför ska jag lägga ner dyrbar tid till denna blogg när jag måste fokusera på annat? 

Dock så kanske jag kommer att skriva lite då och då för att öva på att skriva krönikor. Men just nu, denna månad, är det inte aktuellt. Bloggen har varit ett bra forum där jag har kunnat skriva vad jag tycker om bland annat lattemammorna. Vi kan säga att vi ses när jag har lite tid över.

V hörs.


Såhär såg jag ut när jag började blogga..............första bilderna som jag la ut.
Observera tröjan. Hade den faktiskt i skolan en dag.


Tjing Tjong

Fett ovärt att uppdatera när man inte vill skriva nåt. Tjing Tjong. Nu ska jag -trafikfaran i egen hög person- ut och köra på vägarna.  Fett ovärt. Ovärt. Skitblogg.

blö

Blöööööööö!

Har sett den där filmen Snabba Cash två gånger nu i veckan. Och det är verkligen roligt att jag förstår små delar av det serbiska språket efter att ha umgåtts med Aida i princip varje dag under 3 års tid. Kul. Haha. 

Btw. Vad är det som Joel Kinnaman, Andreas Kleerup och Simon J Berger (Joel i "I Anneli") har gemensamt?
Mmmm jag vet..... Något att klura på. 


Nästa station halkan.

Vet ni vad? Jag har inget körkort, fast jag är 19. Hahahaa.

Men jag håller faktiskt just nu på med att plugga in all teori. Tydligen är det mycket mer än att växla som man behöver kunna... jobbigt. Bruttovikt och tjänsevikt på släpvagnar förstår jag mig verkligen inte på. Jag behöver hjälp. Ska ta och smsa 180 100. Undra om jag har körkort innan jul? Det hade ju varit fantastiskt bra gjort av mig, om jag klara av det.

Nu till något helt annat.HHAHAHAHA FÖRLÅT MIG MEN ÄLSKAR PINSAMHETER.
Snacka om sjukt mkt papper under skorna.
(Förlåt så mycket om du i fråga läser detta men jag blev så lockad att ta en bild på dig när jag såg dig ute på Harrys en gång. Peace)


INTE OK.

Här planerar jag min dag och så blir det bara pannkaka. Kaos.

Imorgon skulle jag på ha gått på Moto Boy på konserthuset, men han har tydligen ställt in hela sin turné.
Jebem mu mater. Så besviken jag blev dååå, Bajs.

Skit också.

Moto boy. LOL

HAHAHHAHAHAHAHA TRÅKIGT INLÄGG MEN DETTA ÄR MEST AKTUELLT JUST NU.

Naket på Stenugnstorg.

Jag och Anna fann ingen spänning hemma så vi drog ner till hamnkrogen. Där hade vi tydligen inte åldern inne så vi plankade oss in.  Väl inne så insåg vi väl att HK inte var något för oss, denna ikväll. Låt mig säga att det sög riktigt hårt.

Så vi gick och badade istället. Stenungstorg. Folk skrek från Harrys och tyckte vi var dumma i huvudet. För er som är orienterade i Stenungsund så badade vi på stranden mellan Biblioteket och Apoteket, där vid Harrys. Hahaha.. Sen gick vi till Sibylla, folk vi mötte trotte vi hade rökt på. Selleri. Nejtack. 


Här var det naket... ja. Haha. Nattdopp på torget, avslutat med ett välförtjänt bastubad i villan i Kyrkenorum


RSS 2.0