ny blogg påväg, fast inte imorgon


Jag uppdaterar som en kratta, jag vet. Haha, men jag känner att jag måste bygga upp bloggen från början igen. Med nya infallsvinklar och idéer för att göra bloggen så ultimat som möjligt. När jag sätter igång den processen kommer ni att märka en radikal förändring. Om planerna går som de ska lär det inte dröja ett så länge ;)  
Håll hoppet uppe om en ny fräsch blogg a la kryckaan.

Idag. Jo idag har jag suttit i telefon i två timmar och fjorton minuter. Jag är grymt bra va(?) Jag hinner uträtta massa saker medans jag samtalar, bland annat: laga mat, äta och diska. Jag måste vara en naturbegåvning!! Förutom att pratat sönder mina stämband har jag tränat 2 pass idag. Ohlala, beach 2015 here I come.

nu ska jag dricka "8° vatten",
den ultimata temperaturen för att förbränna energi på ingenting.


hårt mot hårt, mot ensamheten

En skola i lågstämdhet och i chock möttes jag av imorse,
en flagga på halv stång och av sörjande.
I hela Stenungsund snurrar samma tanke hos alla.
Tragiskt slut på ett kort liv, hemskt.  


KENT.

Nå, Kent. Hur bra var dem egentligen?
Det som stör mig mest med Kent är att de fortfarande spelar singlar såsom Max 500 och Musik non stop. Men även att dem tror att de är överlägsnast, bäst och äger världen besvärar min hälsa. Kent är nog Sveriges malligaste och kaxigaste band. Illa, vart tog ödmjukheten vägen?

Vi får dock inte glömma bort att Kent faktiskt är Sveriges bästa band. Då är det helt OK att bete sig översittaraktigt och stroppigt. Konserten var, trotts allt magisk.


Kent nästa.


Nu är det dags för mig att möta upp Anna och dra in till stan. För ikväll blir det konsert förstår ni, inga mindre än med KENT. Jag har inte sett dom sen sommaren 08 så det kommer det bli super! Nya skivan är ju grym så nåt fiasko tror jag inte det blir... haha.

Ni får ha en grym kväll, så hörs vi senare...


dimma.

Stön. Torsdagsångesten har kommit och jag skulle vilja se lite solsken snart. Allt är så trist och grått ute. Kanske beror det på att jag bor i Stenungsund…

gamla bilder is the s*it

Ikväll blir det KENT med bananen och det kommer bli paaarty!
uppdatering om det imorgon.

mööööööö

Nu är jag tillbaka i vardagen efter en lång process  med projektarbete.  Det jag vill säga idag är att skolan är brutal. Jag har inget liv längre. Det känns inte helt ok. Jag deppar just nu. Inlämningar hit och prov dit. Det finns inga lärare längre som inser att skolan = undergången för oss som måste stå ut med mycket skit. Usch. Helt enkelt, jag hatar skolan och livet suger. 


Humm. Så nu, vad ska jag göra ikväll? Ja, det blir la till att invenstera i min framtid….

Plallar inte mer.


:OAsså, jag avlider.För att informera er med vad jag håller på med så sitter jag och skriver ett projektarbete om virus. Jag behöver lägga all min energi på detta nu eftersom inlämningen är på tisdag, så att blogga om min ytterst roliga vardag börjar jag med på onsdag igen. Förhoppningsvis så har ni något roligt att se fram emot. 

Vi hörs. Projektarbetet tar livet av mig BTW

Ont om tid.


Jag hittade denna gamla bild och tänkte: Oj vad tiden går fort, oj vad hår växer fort, oj vad gör jag med mitt liv?
Det känns inte riktigt som jag tar tillvara på tiden jag har. Mitt liv springer ifrån mig rätt så ofta. Jag önskar faktiskt att dygnet var längre.  

Från det ena till det tredje... Jag har tänkte på en sak och det är att vecka 15 kommer jag börja blogga som en tok igen. Minns ni hur flitig jag var på bloggen i höstas? Så duktig ska jag bli igen! Men fram till dess så blir det väl max ett inlägg per dag, max. Tiden räcker inte till. Sorry.

tss.Idag har jag inte haft något liv alls. Inget värt att ta upp här i alla fall.
Allt har hanldat om att övervinna ångesten över skolan.
Vilket betyder att jag har pluggat som ett as hela dagen. 

Förresten så har jag vaktat en stackars katt nu ett tag... en riktig idiot.
Älskar katter men denna är så dum.

Ses imorgon. Nu ska jag simma i plugg, det blir en lång natt.Ps.
Tycker inte om de som bloggar som hur mkt de pluggar, för det intresserar ju ingen att läsa. Men idag (igen) har jag verkligen inte varit med om något annat så vad hade jag för val?

åh, imorgon ska jag nog ta och prata ut här i bloggen


Ni är värda ett långt inlägg nu efter min tragiska bloggvecka.

Sry för hemsk uppdatering denna vecka men jag har faktiskt inte varit hemma.  I onsdags tog jag snabbtåget upp till Sthlm, till min vän Charlie som väntade ivrigt. Det blev en lugn förfest denna lill-lördag och sedan begav vi oss ut i natta. Utgången blev Berns och La Roux som bjöd på en helgrym konsert. (La Roux kommer även till Way Out West i sommar = LYCKA)

På Berns  alla var uppklädda till tänderna + att jag och Charlie konstaterade rätt snabbt att La Roux är en riktig flat-magnet. Vart vi än tittade var det butchar som stod och hånglade.  


Jag och Charlie


 En sak till.. VINET PÅ BERNS VAR ETT SKÄMT.
Två glas vitt för 178 kr? Livet är inte lätt för oss studenter!Bitchen har fixat Lady Gaga biljett till mig, sjukt bra.
Jag skulle aldrig ha kommit ihåg när biljetterna släpptes. Tss.SRY.

ny uppdatering kommer lördag kväll

lookalike

Idag har jag bara fokuserat på att överleva. Provdag + träning, kan knappast bli värre. Haha nej då, skoja;)

Jag var nere på Friskis och Svettis tidigare

Där såg jag en kvinna som jag tyckte liknade mig. Helt galet. Hon var kortklippt och lite butchig av sig.
Jag kunde inte slita blicken från denna kvinna och började fundera på om jag verkligen ser ut sådär som henne. Kanske var det mig själv jag såg?. Dock hade hon fula kläder på sig och hennes koordination var i botten, så det kunde knappast vara jag.

Hon såg ut som Kim Stolz från Top model 5 om ni vet vem det är.  Och... Kim är jag ju lik ;)Kim stolz + Jag (Gammal bild, går inte runt i sådan frisyr längre hahahaa.)


f**k historiaStön, synd om mig. Jag ska visa upp mina kunskaper om historia imorgon, det kommer inte gå som en dans på rosor direkt.  Hela dagen har jag försökt att lära mig om Christofer Columbus men texten går inte in i skallen. Jag är så arg. 
Det finns de personer som har allvarligare problem än jag, till exempelvis de undernärda i Afrika lr de övergödda i Amerika. Så jag ska inte klaga. Men jag kommer att få problem på provet imorgon i vilket fall... så nu måste jag plugga vidare så hörs vi efter provet imorgon ;) Go'natt

Ps.
Tycker inte om de som bloggar som hur mkt de pluggar, för det intresserar ju ingen att läsa. Men idag har jag verkligen inte varit med om något annat så vad hade jag för val?
Ds.


RSS 2.0