Vakterna på Göteborgskalaset är hemska människor.

Efter att ha diggat till Håkan Hellström utanför Way Out West drog vi till Lisa Nilsson på Götaplatsen och dansade till Varje gång jag ser dig. Plötsligt hade jag ett missat samtal och två nya sms hade ramlat in i inkorgen. Vem är så angelägen att prata med mig nu, såhär sent tänkte jag... humm? smsen löd. VICTOR NORÉN OCH MARIT BERGMAN SPELAR PÅ MICHAEL JACKSON! DOM SPELAR TILLSAMMANS!

Detta resulterade i att jag SPRANG längs med hela Avenyn för att komma till Scenen där de stod. När jag kom fram var det slut. KUL, VAD KUL TÄNKTE JAG!!! Helt svettig träffade jag mina vänner som stod och väntade på mig i ett hav av människor.

Detta är en väldigt lång historia som jag kanske ska bevara er med, men det slutade i alla fall med att jag hade minst 5 vakter som var rasande på mig som hotade med att tillkalla polis om jag inte lämnade platsen. Jag förstod ingenting. Jag blev bara sårad. Marit Bergman bjöd in mig backstage men jag fick inte komma in eftersom vakterna, som bestod av fjortisar i 20-årsåldern som samtidigt hade PMS var så patetiskt hemska.
Den där Marit Bergman.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0