Adios Amigos


Kära läsare. Som ni har märkt har jag inte uppdaterat på ett bra tag. Det beror på att jag är inne i en period där jag inte mår så bra. Nu när jag blivit av med både min kamera, mobil och iPod rann droppen över. Jag ska börja fokusera på mitt liv och behålla det för mig själv ett tag framöver, av olika anledningar.

Jag kommer jag att ta ett break från bloggen fram till vecka 24. Där efter får vi se vad som händer. En sak som är säker är att det kommer ske en förändring. Men lova att ni inte glömmer bort mig trots att jag slutar uppdatera ;)


VI SES I FRAMTIDEN, ERA SOCKERBITAR!


.
Efter skimret, efter snön


NEJ, det är ingen peruk.

Jag håller på att rosta bröd nu så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga! Jag har panik. Klockan är snart 22.  Jag ska tydligen ha fysikprov imorgon. Men jag har inte öppnat boken än, så jag har ångest.

MEN Nu vill jag bara tala om hur grymt irriterad jag är på ALLA människor som bokar upp konsertbiljetter. GOSH. Tanken var att jag skulle dra till Pustervik ikväll och se på Jonathan Johansson. Eftersom ingen vet vem det är tänkte jag att jag skulle köpa min biljett Idag. Men ack då, det var fullbokat. Så jag tog en kopp kaffe istället. HUBBA HUBBA!  

Oj , nu är mina mackor klara. Hinner inte skriva mer nu, jag måste räkna. Hahah. (Egentligen har jag massa saker att berätta men det sparar jag till imorgon fredag!)

Hörs imorgon!


Är det verkligen solen som ger mig energi?


Bildbomb från idag


Solen ger mig verkligen energi. Nu när värmen har kommit kan man ta en fika utan problem liksom. Så för att fylla på energiförrådet tog jag och min vän Aida en Latte nere vid hamnen. Det blev några ekonomiska varianter av Mums Mums från Coop också.  

När vi satt där nere vid hamnen så gick det en elegant dam förbi. Hon hade flygande långt grått hår som rörde sig vackert med vinden. Samtidigt var hon uppkläd till tänderna och stylad till tusen. Tillsammans med en fashionabel illröd jacka, en cigarett i höger hand och med solen i ansiktet gick hon som en stilfull överklassfru längs med kajen med en kopplad hund. Hon såg verkligen flott ut. (Men det var inget jag ville säga till Aida att jag tyckte. Hon var ju trots allt ungefär 68 år!)

Istället utbrister Jag till Aida: HA HA HA, kolla kärringen där borta!
Aida svarade: Tyst, det där är inget att skratta åt. Hon är för fan sexig.

Hoppas ni också hade en fin vårdag.


P.S.
Aida den bitchen tryckte stolt upp en Mums Mums i facet på mig. Vilket gjorde att jag inte ville prata mer med henne resten av dagen...


ska bli fashion designer *host*

Söndag igen. Jag sitter och ritar min nya garderob samtidigt som jag ser på Män som hatar Kvinnor. Jag ritar kläder jag vill bära och sedan ska jag ut på stan och se om jag hittar nåt liknande som jag kan köpa. Vilken idé va?   Jag ska bli fashion designer i NYC i mitt kommande liv.
För några timmar sedan kom jag hem från fjällen. Jag har haft det galet kul, trots att jag inte har haft tillgång till internet. Det är därför jag inte har uppdaterat som jag borde. Ha. nu ska jag rita en bralla. Hej hopp. hoppas ni har det bra.
Eller kanske blir det en jeansskjorta...


Kryckaan + Rihanna= samma frisyr?Herregud, var ska jag börja? Idag när jag såg Rihannas framträdande på American Idol fick jag en mindre chock. Jag tappade hakan och trodde inte mina ögon. Människan har ju ffs samma frisyr som jag. Det är inte OK. Kryckaan kan inte gå runt med en Rihanna frisyr, det är inte smakligt eller accepterat. Jag måste klippa mig NU! Kort ska det bli, eller i alla fall inte i något med stil av Rihanna, den Bitchen.  

Till min vardag då. Imorgon ska jag ut på praktik. Jag och en kompis ska hålla lektioner i en hel dag, för en klass åk 2. Jag är sjukt nervös (trots att dem bara är 8 år). Fast jag tror nog att de kommer ha all respekt för mig ändå, trots min Rihanna look.  

Peace.


Tror du jag är en diarémaskin eller?

Skål, nu sitter jag här med Tobias. Vi har precis sett Gomorra som är en brutal skildring av maffians värld i Italien.  En film som passade oss perfekt helt enkelt.

Förra veckan skrev jag och Tobias till en postorderfirma och frågade efter ett pris på toalettpapper. För några dagar sedan fick vi svar. De skickade oss firmans stora katalog med hänvisning till sidan 947, där priset stod angivet. Idag tackade vi så mycket för katalogen och meddelade i övrigt att det inte är brådskande med nytt toalettpapper.


HISSAR TILA TEQUILA

Mr PIGGY PEREZ kommer få konkurrans. Om en vecka startar biet Tila Tequila sin nya hemsida, www.tilatequilaomg.com.  Den kommer att handla om kändisskvaller och sånt. Tilas mål är att slå ut Perez Hilton och den nya hemsidan kommer att ha funktioner som ingen annan har. Hur detta nu kan vara möjligt vet jag inte. Trots att jag inte är så intresserad av skvaller i sig så måste jag Hissa Tila Tequila för hennes framgång och blivande succé. Fierce.

I veckan gick hon och blev blond också. Nu ser hon nästan svensk ut.   


Kommer Tila Tequila konkurrera ut Perez Hilton när hon börjar skvallra nästa vecka?
Hummm, ja det kan man ju fråga sig...


Ny punkt i bloggen.

Carat eller Karat? Shit, vet du skillnaden?
 
Kanske ska man inte bry sig men det vore ju bra att veta så man inte gör bort sig till exempel på en kafferast eller på naturkunskapslektionen.

Någon som verkligen vet vad karat står för är våran käraste Agnes-Nicole Winter.  
Karat är en renhetsgrad för Guld. Allstå den säger oss hur smutsigt guld är. 1 karat guld är det skitigaste guldet du kan tänka dig och 24 karat det renaste guldet, det är så pass rent att den där ”Svenska Hollywood frun” kan tvätta ansiktet med det.Carat där emot är något helt annat. Något mycket tråkigt och ointressant i min mening. Carat är en viktenhet för ädelstenar förstår ni, som till exempel för diamanter. 1 carat = 0,2 gram btw.

Vi hörs imorgon, dock inte med några berikande kunskaper...

it's working.Ny dag med nya möjligheter och MGMT's nya platta går varv. Det ser ut att vara varmt ute idag, kanske dags att börja ge sig ut på gatorna och springa igen? Haha eller inte.

Nu ska jag smörja in mina läppar innan dom spricker. Hörs strax.


Jag mår bra


Idag skulle jag ha dragit till Sticky Fingers, men planerna blev ändrade.  

Jag har funderat länge på när jag ska börja blogg igen. Suget från att blogga försvann
i kombination med att jag var sönderstressad i skolan och att min kamera försvann
(tror den ligger på bussen). Nu har jag insett att min blogg är för bra för att läggas
ned och jag är redo för att köra en ny omgång med blogguppdateringar fram till sommaren.
I juni kommer ni att få se en bloggförändring, som jag snackade om tidigare.

Helgen som gick var Påskhelgen, en period av mitt liv som bara består av att äta äta och äta.
Det är släktmiddagar man ska fara runt på och de flesta i släkten är generösa och ger mig påskägg.
Det jag vill komma till är att enligt en viss "MARY KAY"-TANT ska inte godis och annan typ av fett
ge finnar. Så jag åt mina påskägg med gott samvete. Må ack vad fel hon hade då!!
I måndags vaknade jag upp med 4 riktigt stora finnar i facet. Och nu snackar vi stora!

Lita aldrig på ”Mary Kay”-tanter, allt dem vill är att tjäna pengar.


eh eh


Fett hår är vidrigt. Speciellt under dagtid. men skit samma.
Jag uppdaterar dåligt eller rättare sagt uselt men det kommer komma en förändring.

Tillsvidare tänker jag bjuda på den här vackra videon som jag och min kära klasskompis Aida 
kokade ihop under en rast. Är du min facebook-vän kasnke du redan har sett videon,
men för er andra är det bara att njuta. 

Nu ska jag gå och tvätta håret. Hoppas ni aldrig har skitet hår.  (min kalufs är inte fet i videon BTW!!!)

RSS 2.0