är du lycklig nu?

Vill ni se något brutalt?
HAHa ja kolla på videoklippet nedan. Det är ett mycket gammalt klipp som visar hur jag ser ut när jag är.... typ...GLAD??


mmmh, så lyckat. Bjuder på denna eftersom jag inte kommer att hålla uppdateringen speciellt hög den kommande veckan.


THE CRUTCH! kan det bli mer indie?Pinsamt att kryckaan på engelska också betyder skrev.

Nu ska jag anagligen försöka och utveckla min kreativa förmåga. Har planer på att göra en liten minifilm som antagligen kommer att komma upp på bloggen imorgon, om allt går som det ska. spännande eller hur?


Mitt förra värk gjorde jag tillsammans med Blondinen Anna och det var en musikvideo till Lady GaGas Poker Face. Den blev mkt bra eftersom alla försår att vi är så himla seriösa.

KAN DET BLI MER INDIE?

Inspelad någongång i Februari/Mars 09.

Thank God


NU SKA JAG HISSA MIG SJÄLV! Tänk att jag ser ut som jag gär ändå!!
Det kunde ju ha varit mycket värre. Thank god att jag inte blev utomjording.


Välkommen till Kryckaans magiska värld

Nu ska du få bevittna den magiska kraft mina ögon besitter.
Du kommer strax se hur jag läser dina tankar med mina ögon direkt via dataskärmen.
Här nedanför kan du se 6 olika kort.


Välj ett kort av dem och lägg det på minnet. Men bara ett kort.


Peka inte på kortet med musen eller rör inte heller vid skärmen 

Nu ska jag visa dig vilket kort du har valt att lägga på minnet!

TITTA MIG I ÖGONEN OCH TÄNK PÅ DET KORT DU VALT !
Oops jag kunde inte se vilket kort du valt idag men eftersom jag kan läsa dina tankar vet jag vilket kort du har valt!


T I T T A
 !!!!DITT KORT HAR FÖRSVUNNIT!!! 
Blev du imponerad?


vi ses imorgon, nu måste jag krypa till kojs. HEEEEJ DÅ^ OXOX
 


I*M A FREAK BITCH, BABY


Att stå upp och ned och shaka röven är något alla borde göra eller i alla fall testa. Det är ljuvligt, det enda man måste tänka på är att peruken inte trillar av, men det brukar inte vara någon fara. Man får en känsla av frihet och självbelåtenhet  när blodet rusar genom aortan och ner i hjärnan, man får en kick helt enkelt. SÅ SJUKT HÄFTIGT!!!

Det är inte alltid jag hinner men jag försöker göra detta minst varannan dag. Det kan ju bli pinsamt ibland då många klasser har rast samtidigt och vandrar runt i korridorerna. Skit samma, I'm a freak bitch.

DAGENS LÅT / DAGENS SMS

Först vill jag säga att dagen kunde egentligen inte ha börjat bättre. Hitta detta SMS när jag vaknade. 

GAAAH, JAG BLEV GLADARE ÄN NÅGONSIN.JAG HAR FAKTISKT PLUGGAT MATTE HELA DAGEN, JAG ÄR SÅ SJUKT SMART!!!
Jag här börjat knarka Pet shop boys också. Därför blir dagens låt RENTPET SHOP BOYS

Jag ska försöka bli lika fit igen på bloggen som jag för för ett tag sedan, ni måste hata mig va?


I LOVE YOU, YOU PAY MY RENTJag är inne i en period i livet då livet suger hårt. Fast jag fick hem min nya peruk igår med posten, så livet känns faktiskt redan mycket bättre. 


Jag har sett New Moon på bio. Det bästa med hela bioupplevelsen var när en liten grabb på 11 bast utbringar ett stort och högt " OH MY GOD" när Edward friar till Bella, hahaha shit, tönt. Annars var filmen utdragen, seg och bra.

ANNA (Den där blonda tjejen ni vet som kan dyka upp här i bloggen ibland) HAR KÖRKORT NU. JAG ÄR GLAD FÖR HENNES SKULL. ytteliggare en anledning till att livet inte suger allt för hårt, just nu.

En dag ska jag bli lika stor bloggare som Mr Schulman


förlåt.

CHACHA BITCHES.


Kryckaan har blivit seg, tappat orken.

Jag har inte fått priset i sämst uppdatering ännu, men snart får jag väl det. Hemskt ledsen, men jag har inte tid att pynta bloggen men en massa inlägg hela tiden. Det tar uppmärksamhet från viktigare saker här i livet. MEN jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från i lördags då vi var ute i GBG och roade oss, i alla fall.
En typisk bild som visar att mitt hår är en peruk. (Jag och Anna)


Mmm så gott med en drink, tänker Tobias


Angelica och Aida på Chez.


Lömsk kryckaa


Aida + en viss Robert PattinsonSka försöka

bli bättre
 
på att

uppdatera!


XOXO
 

 


Chez Amis -fredag

Kvällen började på Backateatern för att se Gangs of Gothenburg. En mycket annorlunda teater och jag fick en stark ”Andra Avenyn” feeling. (Inte så jätterolig alltså, fast Andra Avenyn älskar jag.) Efteråt blev några av oss kvar inne i stan och vandrade Chez:peppade på Chez.


Jag, Christoffer & Tove


Tobias var lika pepp som vanligt!


Helena & Amanda, fett peppade av vitt vin.


suddig syn is the shit.


Coola indie-Marie, (skulle skriva något om Fi**a här, men jag minns inte exakt vad)

 


 


skabbig varje torsdag...Ja hej igen! Jag har inte haft tid att blogga på några dagar nu. Lite dåligt kanske. Hur som helst. Torsdagar är en dag i veckan då det är helt okej att gå runt skabbig i skolan. ...och så måste jag säga att jag har ingen energi kvar alls.

Igår satt jag och skrev en 8-sidig lång uppsats på 5 timmar i skolan . Det var fruktansvärt. Och idag hade jag prov i fysik. Jag känner att jag är värd att vila lite nu, men jag hinner inte ens slå igen pluggboken för ens jag måste börja med nästa ämne. Skolan är tuff. Man är cool om man klarar av den.

Måste piffa upp mig nu, inför morgondagen.


BAD KARMA

Ja, var ska jag börja? Imorse precis när jag gick hemifrån så kortslöt mamma hela huset. Hon råkade (haha) tappa en elkabel kopplad till 230 volt ström i en vattenpöl då hon drog ur sladden ur bilen, från kupévärmaren.  Det blev svart i huset som ni redan har räknat ut.


Jag tänkte inte mer på det. Så jag rusade iväg till skolan, lika stressad som vanligt.  När jag sedan kom hem och bytte de säkringar som gått så ville strömmen ändå inte komma tillbaka. Jag fick DAMP.


Sluta med att jag värmde djupfrysta köttbullar i ett vattenbad i vasken. Inte fräscht någon stans, men jag pallar inte kall mat alltså.Dålig pluggmiljö. Äcklig mat. Hemsk eftermiddag. Dålig karma.
Gorde te i den där smarta glaskannan med värmeljus under som ni ser där till vänster på bilden.


ny text. gammal bild.

På bussen hem från jobbet idag fick jag kväljningar. Mannen bakom mig käkade och smaskade ohygligt. En brutal doft av vitlök, salami (+ nåt annat jag inte kunde sätta fingret på vad det var) spred sig fram till mig. Shit vad vidrigt.

HAHA. Sedan ringde hans telefon. Att tjuvlyssna är min stora passion och han var en sån där sportfåne som älskar sport, tränar halv fem liksom. Och det var hans sportiga lagkompis Mackan som ringde (och det passa så himla bra med vad jag tidigare fått uppleva.)

Mannens namn var Bengtsson, btw.

lite senare kom en ny doft. han la i en prilla och jag somnade nog där för mer minns jag inte.


hittade en tjusig bild från den röda tiden..tss

söndag.Hallå biljetterna till LA ROUX är ju släppta. Skynda er att boka!!! Det ska bli brutalt kul att se dem. Äntligen.

nu ska jag till stan och jobba några timmar. Kaffet håller liv i mig. vi ses imorgon, ....veckan som kommer lär bli tuff. Det är mycket i plugget nu. jaja, det är inte så synd om mig ändå. Jag ska ju på La Roux.

gemenskap.

När jag satt på bussen hem från affären kunde jag inte undgå att höra mobilsamtalet från tjejen framför . Hon pratade med en hemsk rotvälska och av vad jag kunde förstå och se så var hon väldigt olycklig och nere. Jag tror hon pratade med en nära släkting och hon berättade att hon var utfryst och ensam här i Sverige och ville tillbaka till gemenskapen igen. Bussen stannade och hon gick av.  Vad hon nu menade med det vet jag inte. Men jag påminns av att gemenskapen är ohyggligt viktig för oss.


bilder från igår. kväll.stora tankar i lilla berg- och dalbanan

Först vill jag snacka lite om tv-serien Glee. Premiäravsnittet gick ikväll och det var super. Mycket bra och skrattretandet! En serie som jag lätt kommer att följa. 

...Sedan jag bara vill säga hur mycket jag stör mig på pedanta människor.
Perfektionister som skryter och rättar är fruktansvärda (ibland, oftast). Bästa skulle vara om att VI alla inser att vi ska vara medmänniskor och hjälpa och stötta varandra istället för att sätta varandra i underläge.


Tycker det känns så tråkigt att en del inte förstår och inser att de fokuserar på fel saker. Livet går inte ut på att allt ska se bra ut eller att skryta om att man själv är överlägsen och bäst. Ja okej, även om man nu mot förmodan skulle vara det så är mitt bästa råd att hålla käften. Ingen tycker om att höra på en bekant som förhäver sig och berömmer sig själv. Finns undantag, om det är en ytterst nära vän som stoltserar. Som vänner måste man ju ställa upp och lyssna på varandra + att det är kul att höra om vänners äventyr.


 Imorgon kanske det är du som behöver en handräckning?


Pink igår.

En sak som slog mig idag. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så många butchar på samma ställe tidigare som i globen igår. Det var verkligen sjukt många under samma tak, haha.  Aja, det jag ville säga var att jag konstaterade igår att kvinnor föds antingen snygga eller butchiga.

 


Som sagt. Jag och Tobias åkte upp till stockholm igår för att gå på konsert. Ni som undra tidigare så var det P!NK vi skulle se. Häftig brud asså. Hon var sjukt intensiv och bjöd på en obändig show.
Lite såhär såg det ut! :förlåt för dålig uppdatering, jag kommer igen!


stockholm nästa


Strax ska jag träffa Tobias. Jag har alldeles nyss packat min väska, så nu är det bara tuta och köra. Vi ska åka till Stockholm för att gå på konsert och det ska bli sjukt spännande. Kommer att skriva om det imorgon.


Jag är absolut sämst på att packa förresten! Jag packar alltid med mig för mycket kläder och så jag lär mig aldrig av mina misstag. Dessutom tycker jag att packa en väska är något av det tråkigaste man kan sysselsätta sig med. Därför packar jag alltid i sista sekunden. Tss jaa det resulterar ju i att jag inte hinner tänka igenom vad jag ska ha med mig. Inte braaaaa. Jag glömmer ibland det viktigaste. Som till exempel den gången jag skulle på festival och åkte iväg utan min festivalbiljett. *ajajaj*


Jag fick lite tid över. Jag bjuder på detta inlägg.  Kommer inte att skriva mer idag. Jag uppdaterar imorgon igen. Ni får ha det så bra. Sköt om er!


Kent. och keso.

Fotbollsgalan. Kent. Jag måste dissa Kent lite för framträdande på Fotbollsgalan. Dels att Jocke glömde bort att mima och för hans solglasögon inomhus (fattar inte grejen). Martins nya frisyr är inte heller så snygg. De är snart 40 bast, så vad har man att begära egentligen?

och vore det inte för artisterna på Fotbollsgalan så skulle galan vara helt fruktansvärt att titta igenom. Det är ju ingen hemlighet att jag inte gillar fotboll men ändå såg jag hela fotbollsgalan. jag vill ge massa cred till TV4 som lyckades få mig att titta på hela programmet. Cred för att de bjöd in rätt artist.

Pallar inte se på när de får sådan publicitet och uppmärksamhet för att dem bara har jagat en boll på en gräsmatta och dessutom tjänar multum för det. Lite avundsjuka kanske, men nej inte ok.  


 


Jo, nej jag har inga pengar kvar.
+ att angående förra frågan  om öl  och keso, så är ju keso något som jag äter dagligen.


måndagsdepression

Jag måste unna mig något gott till middag idag. Det gör jag alldeles för sällan. För att nu är det så att jag ska nypa mig i nackskinnet och börja plugga lite fysik. Jag och fysik går inte ihop, så det kommer bli en lång natt.


Jag är trött och mår lite halv taskigt också, har vanligt måndagssyndrom helt enkelt. + att jag håller på att lyssna in mig på en ”butch” jag ska se imorgon ” it used to be a fun house…. blablablaaaaa”.Om ni ska gå på konsert. Tycker ni då att det är viktigt att kunna texten och musiken om man ska stå långt fram? Eller ska man ge plats åt de äkta fansen?


måndagsdepression


Ett tidsfördriv att dö för.

Nu är jag i skolan och fördriver tiden med Marri. Måndagar är hemska och fula som söndagarna är. Men nu är jag pepp pepp pepp!!  Hoppas ni har det bra. Nu måste jag rusa till lektion. 
Öl eller keso? VAD ÄR GODAST?


söndagar är hemska och fula.


 Det enda jag har att säga är att söndagar är hemska och fula. Jag hatar söndagar. Söndagar är deprimerande. De är så trista, gråa och tär på psyket. Det är som energin rinner ur än. Det är brutalt.

Nu ska jag gå och ladda upp batterierna inför morgondagen. Måndagar är ju lite bättre än söndagar, men bara lite. Puhu.
Vi ses imorgon.

 

 


ett yttepytte inlägg om högtider.

Vi i Sverige har väldigt många allmänna högtider till skillnad från andra länder. Vi älskar att fira och festa till det helt enkelt. Min gamla spansklärare från Chile tyckte detta var fantastiskt med Sverige Han sa alltid att det var otroligt att han fick ledigt från jobbet för att gå på krogen och dricka öl.


Ingen har missat att det är farsdag idag. Inte heller min familj, så idag blev det tårta. Såklart.


obligatoriskt test.

Jag lyssnar på: mycket skit och även på sånt som är bra.
Jag pratar: stundtals inte alls. Ibland i non stop.
Jag tycker om: saltlakrits
Jag avskyr när folk: är nonchalanta.
Min närmsta vän är: en bra vän.
Min första vän hette: joakim eller nåt.
Kärlek är: oerhört svårt.
När jag borstar tänderna: är jag alltid stressad
När jag lagar mat: blir riset till gröt
Det sexigaste yrket är: kassörska.
Jag är rädd för: att få sparken
Den värsta känslan är: svartsjuka.
Den bästa känslan är: finns så många.
Jag är bäst på: skura golv
Jag är sämst på: att dölja att jag skrattar
Om jag va ett djur skulle jag vara: något gott. Grillad kyckling kanske?
Om jag va en insekt skulle jag vara: död vid det här laget.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en yxa
Jag kommer alltid att vara: mig själv i bloggen
Det finaste som finns är: så kan man inte säga.
I sommar: tar jag studenten
Jag kan: om jag vill
Jag kan inte: hjula.
När jag vill tänka går jag: in i mig själv.
När jag bakar så bakar jag: äpplepaj
Min mobiltelefon är: skitful
När jag vaknar på morgonen: får jag ångest
Innan jag går och lägger mig: läser jag
Just nu tänker jag på att: detta test suger getballe
Bebisar är: gosiga!
Idag har jag: firat papppa
Ikväll ska jag: vila
I morgon kommer jag: förbereda stockholmsresan

Kentfeber idag.

Kvällen är bara barnet och den kommer nog hinna bli pensionär och dö innan jag kommer hem. Idag har jag shoppat löst på Kents nya skiva (+ kläder som alltid). Jag älskar Kent.  Dem är bland de bästa som finns. JAG HAR KENTFEBER.

När jag gick i Nordstan idag (med Tobias och Anna) så insåg jag vilken världens sötaste ”grupp” är. Det är inte Kent utan förstås den gamla kören/bandet från kyrkomissionen (tror jag) som samlar in pengar och sjunger pärleporten. Dem måste vara över 75 år hela bunten och ni skulle sett vilken karisma, engagemang och utstrålning de levererade i köpcentrat. Så coola!Nu ska jag iväg som sagt. Till Tobias.
vi ses imorgon!


turkisk delight = gaser

I somras var jag i Turkiet och då köptes det hem Turkisk delight, typ ett slags godis som smakar i princip nada!. Ikväll satte jag i mig hur mycket som helst för att det fanns kvar. Fast fråga mig inte varför jag gjorde det för smaken är inte god någonstans. Det är sockret man vill åt.

Nu är min mage typ förstörd. Jag mår verkligen skit. Ska gå och försöka skita ut allt nu. Alla gifter måste bort. Hoppas jag inte har fått diaré, det är ingen höjdare.


Kryckaan dissar Turkisk Delight


EMA, (Katy byggde upp programmet galant)

Jag satt och kollade på Europe Music Awards på MTV och det fanns saker jag verkligen reagerade på och jag måste påpeka att:

Green Days öppningsnummer var ett skämt, verkligen fruktansvärt. Billie hade ingen utstrålning och framträdandet kändes som det var 100 generationer långt

Katy Perrys medley med låtar från Black eyed peas, Kings of leon, Beyonce var sexigt och snyggt framträtt. Däremot faila hon när hon gjorde Gagas poker face. Ingen gör den bättre än ladyn själv. Hur våga hon ens tänka tanken att sjunga den låten? Annars var hon snygg och gjorde ett bra jobb som host.

Beyonce var äckligt het. (värt att poängtera)

 Kenzas fåniga reportage var pinsamt och hemskt. Haha usch.


Trudelutter och melodier är viktigt att fylla i ens inre väsen!!!

Kvällens inspirationskälla blev Pete Doherty, överraskande? NEJ.
Babyshambles sånger och melodier har gått varv hemma hos mig och jag har njutit av harmonin och klangen som finns i deras musik.


NU ser jag fram emot att höra kents album röd som släpps idag.
JAG TÖRSTAR!!!

Lärarinnan rapade, tydligen

Det var under dagens kemilektion det hände, det som inte får ske. Jag satt längsta bak i klassrummet och halvsov som vanligt. Min lärare stod framme vid katedern och hade en genomgång om lipider (värdelöst vetande).  Trött som en bäver, titta jag till höger på min klasskamrat som sitter och skrattar lite tyst och försöker gömma sig för läraren. Jag tyckte det såg skitroligt ut, och då menar jag verkligen SKITKUL. Det slutade med att jag börja ge ifrån mig ett asgarv från bakersta bänken som spred sig fram genom klassrummet som var knäpptyst. Jag försökte kväva skrattet och gömma huvudet i mina armar. Men det var så uppenbart att jag skratta så det var i helt meningslöst.

                                               


Hur som helst, när jag hade lugnat ner mig en skala viskade jag till min granne och sa att vi inte skrattade åt samma saker. Responsen jag fick var ett ”öööh, vad skratta du åt, skrattade du inte åt rapet?”


Då visade det sig att precis innan min asgarvattack började hade lärarinnan längst fram i klassrummet rapat. Hon hade rapat mitt i en mening och bett om ursäkt. Hon och många andra klasskamrater trodde givetvis att jag hade skrattat åt henne. En ångest spred sig inom mig och sedan satt jag tyst och vaken genom hela lektionen.

Tänk så fel allt kan uppfattas ibland. Stackars lärarinnan, hennes självkänsla sjönk nog i den sekunden till botten.
Stackars mig, hon måste tro jag är ond.


Tjocka booken och sömn.

Jag sitter och funderar på om jag ska gå och koka kaffe eller ta ett glas te. Det kommer bli en lång natt, jag har mycket att lära tills imorgon. Nya serien Ullared var ett skämt, sämre TV får man leta efter. Idag fettsuger Anna Book sig och opererar in nya boobs i TV4+. Helt stört att människan ställer upp på sådan skit. Jaa liksom får hon ingen programledarroll så varför inte, lika bra och ställa upp i plastikkirurgerna. Att synas betyder allt. Men ändå sjukt korkat av Anna Book att låta tv filma när de ändå inte betalade operationskostnaderna.

Nu ska jag hämta mitt te så jag kan hålla mig vaken en stund till. Jag somnade under kemilektionen idag, men jag hade dragit fram luggen över ögonen så jag hoppas inte läraren märkte något. Jag satt trotts allt längst fram.

Dagens brutala blogg måste nog ändå vara min.


Det kommer bli Krig i efter middag. Är du beredd?

Inte ens jag har missat att det är väldigt spännande om vem som tar hem segern i allsvenskan i år. Men har det inte gått lite för långt om hur hysterisk man får bli angående fotboll? Idag när jag satt på spårvagnen på väg till Nils Ericsons Terminalen från Järntorget så tvingades jag gå av på Valand för att Drottningtorget var avspärrat. Förstår ni vilket gigantiskt avstånd det är när man har 10 minuter på sig att ta sig till Centralen från Valand för att hinna med bussen hem?

Jag började hur som helst gå längs med Avenyn mot Centralen då jag inser att Avenyn har förvandlats till en krigszon. En krigszon men IFK-huliganer som är samlade inne i och utanför Bryggeriet och laddar upp inför den kommande matchen mot AIK. Rädd som ett barn när det har gått vilse på ica tog jag mig nonchalerande och oskadd förbi bryggeriet. Jag fick en känsla av att Göteborg förvandlats till en spökstad; den normala vanliga befolkningen såg jag inte röken av och spårvagnarna och bussarna hade lämnat centrums kärna.

Jag fortsatte gå, lämnade avenyn och kom fram till AIK-klackens högkvarter där jag möts av en tjej som närmar sig mig och skriker "HATA GÖTEBORG HATA GÖTEBORG". Jag ökar takten och tittar ner på gatstenarna. Det är först nu jag inser att jag hamnat mitt i AKI-huliganernas centrum. Jag lägger benen på ryggen och springer ner till drottningtorget som är helt ödelagt av spårvagnar och bussar. 

Jag rusar in på Nils Ericsons Terminalen och får den här obehagliga känslan av att folk iakttar mig när jag springer slalom om långsamma turister. I farten tappar jag min mössa som trillar av, så pinsamt alla tittar ju på mig. Tar upp den och tar mig fram till röd express som helt otroligt står kvar vid gaten.
Nästa gång åker jag taxi. 


RSS 2.0