Kryckan talar ut.

Nu har jag väldigt många bollar i luften. Jag måste prioritera. Jag hinner inte med att uppdatera bloggen längre, även om ett inlägg bara tar typ 10 minuter. Förstår ni vad jag har att göra liksom?

Jag har två jobb som jag sköter. Jag jobbar på en facktidning i Göteborg samtidigt som jag städar kontor 1/veckan. Fas ändå så har jag bara en månadslön på typ 2000 kr. därför söker jag aktivt jobb också, vilket tar en hilma tid. Dessutom håller jag på att plugga en massa körkortsteori samtidigt som jag övar upp min bilkörning ute på vägarna. Jag kommer att dra igång två nya projekt med en gammal barndomsvän som jag har fått upp kontakten med efter typ 6 år, första mötet ikväll… ja som ni förstår. Varför ska jag lägga ner dyrbar tid till denna blogg när jag måste fokusera på annat? 

Dock så kanske jag kommer att skriva lite då och då för att öva på att skriva krönikor. Men just nu, denna månad, är det inte aktuellt. Bloggen har varit ett bra forum där jag har kunnat skriva vad jag tycker om bland annat lattemammorna. Vi kan säga att vi ses när jag har lite tid över.

V hörs.


Såhär såg jag ut när jag började blogga..............första bilderna som jag la ut.
Observera tröjan. Hade den faktiskt i skolan en dag.


Kommentarer
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-16 @ 23:52:49
URL: http://www.grinders.se
Postat av: Rebecca

rixyrayban.blogg.se/

2010-12-21 @ 23:12:55
URL: http://rixyrayban.blogg.se/
Postat av: Lolita

Oh honey..

are du living i London?

Check min blog

2011-01-17 @ 22:29:54
URL: http://lolitaintrans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0